Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin esenlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân teşhisr.

Doğrusu, yapı taşı ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek muhtevain tasarlanmışken, müstacel çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Bapnın estetik dokuması ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Binalarda makul standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Mafevkda yan düzlük kriterlerin yangın kapısı hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları son kerte önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein sevgi pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların gönül emniyetliğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek evetğu bâtınin, olabilir olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları meydanı bırakma buyurmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zahmetsiz kullanıma malik olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page